fredag 19 augusti 2011

Funderingar och ilska

Eller ja mina funderingar leder till ilska!
Det är fan en helt sjuk värld vi lever i!
Kvinnor blir misshandlade i sitt eget jävla hem, av den som ska stötta och älska. Medans barnen ser på, har dom tur så hör dom bara skrik och slipper se. O skulle dom se något får dom också stryk av den manliga förebilden i familjen! Usch!
Ok för att inte diskriminera nån, så okej stackars män! Shit va stryk ni får av era fruar :/ jag säger bara det, den som slår eller misshandlar psykiskt sina barn och fruar/sambos/flickvänner ni borde fan inte få finnas! Det är ni som skulle svälta ihjäl inte 3månaders bebisar i Afrika! Det är ni som borde få cancer och plågas ihjäl av sjukdom inte vänliga underbara människor! Det är ni som borde bli överkörda av fulla bilförare inte 12 åriga flickor!
usch blir så sjukt less på allt sånt här!
Jag tycker inte att nån ska behöva genomlida det helvete som framförallt kvinnor och barn världen runt får genomlida dagligen.
Men å andra sidan misshandlade kvinnor, räta för fan på ryggen, ta med barnen och stick!! Fattar inte under några som helst omständigheter hur en mamma kan stå och se sin "älskade" slå sina barn sönder och samman? Skulle Aldrig, aldrig låta någon röra min son!!
Om man nu är så nertryckt så man inte gör annat än att stå vid spisen, eller ligga redo i sängen. Mitt tips: skaffa gjutjärnspanna, och använd den! Och då menar jag inte till matlagning! Fan kom igen nu brudar vägra vara det svaga könet!! Blir så förbannad på sånt här j*vla BS!!

Jag tänker iaf ALDRIG ta sån skit! Aldrig! Finns inte världskartan!
Såh nu är jag färdig med att ha fått psykbryt för idag!

Imorrn e det jobb som gäller. Se där och då!Kanske inte ser så mycket ut för världen, men denna lilla flicka kan bli riktigt pissed off!

Så ghettosmurfen har talat! Y
-peace out!

Inga kommentarer: