måndag 19 september 2011

För och emot..

Jag är för fri sjukvård, men har ni fattat att det faktiskt inte är gratis. 120 spänn för ett jäkla läkarbesök.. Där dom säger typ ta två Alvedon så ska du se att det går över med blicken "lilla flicka det är bara en förkylning"
Ja farbror doktor jag ät nog inte döende med medicin skulle vara bra! Pga att dom här hutlöst svindyra receptfria jävla skitmedicinerna inte ens tar ner febern, och hjälper fan inte mot hosta! Kanske är bra till nåt annat men hostdämpande mjaaa!
Ajja som sagt överlever antagligen utan medumcin men men vården gratis, nej tack du, det är den fan inte!

Läste lite gamla blogginlägg, och insåg att jag tycker ganska illa om mycket, det mesta egentligen hehe men en sak jag gillar är när saker går åt mitt håll.
Min kära bror skulle laga min bil, den är ju lite sådär då och då. Han öppnade motorhuven, hämtade en bok sen var det klart:) sånt gillar jag!!
Vet ni förresten, jag åker till min papi om knappt en vecka, ska bli sååå skönt!! Åka till min kära ö:) blir alldeles varm när jag tänker på det, kameran ska med ni snar inte vad fint Öland är på hösten, dimman som kommer in över kalmarsund, o över raukarna i byrum.. Det är magiskt! :)

Nu är det natt för mig! Gaddarna borstade och flossade:)
Näsan nässprayad och insmörjd.
Ett par shottar cocliana och som doktorn sa "ett par Alvedon" så nu är jag redo för sömn.. Eller!?-peace out!

Inga kommentarer: