måndag 26 september 2011

Sklatt sklatt!

Hahah så jävla bra! Jeff Dunham maraton på tv:) jag gillart! Sarkasm och ironi det bästa som finns!! Hehe
Idag har jag och mitt troll varit på skattjakt;) hehe vi hittade en catch den innehöll en kundvagnspolett från Ica, ett hårspänne, en penna, en blå sten och en hel krona:) hahh oj oj vilket äventyr det var, som Mora träsks sång "tigerjakt" nu ska vi ut på skattjakt, vi kommer till ett berg. Vi kan inte gå runt det vi måste klättra över det. Osv med träsk, träd, you name it! Men men äventyr var det allt:)
Så imorrn vetetusan vad det blir, lutar åt Kalmar, spana runt lite:) finns ju inte sådär hejdlöst mycket o göra på Öland i slutet av sep. Tror personalen på Ica slänger ut oss om vi går där en heldag;) haha men men gillar det ändå så mycket! Min fina ö!! <3 och ja håll kä*ten öland är en ö!!
Seriöst har inte eu bättre saker för sig än att tillbringa veckor med att fundera över om Öland är en ö eller inte. Allvarligt talat! Tro mig Öland ÄR en ö, bro eller inte!
Kanske borde överväga att byta i-landsproblem, diskussionen om läppstiftsval är väll viktigare!? Hmm ajja politik... Är väll bra? ....eller??

Natt på er!!
-peace out!

Inga kommentarer: