lördag 29 oktober 2011

Halloween

Japp mot festen utklädd till Captain Jacks fru:) en flarra rom för o leva in i rollen som pirat i Västindien. Och ett jävla bra humör! ....eller!?
Näh ligger i sängen o ska Nanna istället och hoppas på fest nästa år, enligt mina beräkningar borde jag vara ledig då. Haha

Har iaf pimpat till vårt hem med en pumpaTillåt mig presentera "pumpagubben" ! Så fint så, vågade dock inte göra huggtänder på den så det blev en mardrömsoframkallande pumpa! :)

Ja som ni fattar är det jobbhelg.. Hmm jaa! Shit vad jag gillar jobbhelg.... Eller!? Nah har varit med om roligare saker men men a girl's gotta do... You now the rest!

Våran lilla älskling är sjuk IGEN vafaan är det här baciller? Den här gången magont, feber och blåsor i hela munnen! Hurra! :/

Tänkt på en sak varför finns det så mycket kompisar men så få vänner? <3 till er och ni vet garanterat vilka ni är! Och är ni osäkra är det antagligen så att jag bara står ut med er, troligtvis så gillar jag er inte ens. Men alla kan ju inte vara me i mitt Entourage. Hehe so back off! ;)Skämt åsido.. Hmm varför skrev jag så? Jag menar det ju:) visste ni förresten att 87% av all gånger nån säger - äh ja bara skämta. Ni vet -fan va störd du är! Bara skämta, 87% av dom gångerna så menar man det faktiskt. Och tänk efter visst fan menar ni det ofta, men lägger in ett skämt för att du inte riktigt vet vart personen står, eller är rädd för att såra. Hahah såå nu är det bara o skämta på, när sanningen ska fram;)

Natt!

-peace out!

Inga kommentarer: