tisdag 29 november 2011

Inskränkta idioter från Vischan!

Herreguud!! Jag är så trött på att höra rasistiska grejer, men dom är alltid lite undercover, för säga att man inte tål invandrare går inte, ne då lindar man in det lite fint och klurigt och säger ,nu är dom här, dom jävlarna. Exakt vilka är här???
Kor?
Aliens?
Släkten?
Vad fan är det för jävla fel på er?? Hur kan man hata en människa pga att den inte har samma kärlek till Falukorv, knäckebröd och mygg stora som getter?? Hmm
Dessa åsikter kommer alltid från människor som har lägre utbildningsgrad än alla andra, har ni ens gått ut grundskolan? Ska inte namedroppa nån. Men seriöst tänk för fan utanför lådan!
Alla män från somalien kränker inte sina kvinnor, alla muslimer är inte självmordsbombare, alla invandrare själ inte!
Jag känner iaf en hel hög Blattar, och jag kan garantera att jag har stulit mer saker i min ungdom än vad hela deras familj har gjort! Och en sak som jag har lärt mig av min lövely blattelicious vänner är RESPEKT! Detta ord har iaf betydelse för dom!
Och ni alla hillbillys därute med fördommar upp över öronen! Googla för fan ordet respekt! Bajs på er!!
Hoppas era döttrar kommer hem och presenterar Achmed på julafton.
Och att eran son gör det samma med Fatima!

Skärpning!!


- Peace out!

4 kommentarer:

Fredrick sa...

Det vore grymt om dottern kom hem med Achmed och om sonen kom hem med Achmeds bror. Det vore maxat :) mkt bra skrivet btw.

Angie sa...

Tack Fredrick skönt att det finns vettiga människor iaf!

Svar till Anonym!
Har aldrig påstått att jag är storstadstjej. Sa jag att jag bor i kumla och köpt hus i Fjugesta?? Starstads tjej är inget jag ens vill vara! Hehe nedu jag är lika mycket bonnlurk som du troligtvis, men jag har valt att umgås med människor jag gillar, och det ger jag fullaste fan i om dom är kurder, juggar, norrmän, danskar. Och vi har säkert delar åsikt en gång i tiden, pga att jag inte vågade stå på egna ben. Har du liksom jag fått höra smeknamn på invandrare sen den dagen man föddes. Såklart man tror på det.
Hahha herreguud! Hur var det där med respekt? Omogen förälder för att jag inte vill att min son ska springa runt på stan i bomberjacka och göra hitler hälsningar!? Hmm fick inte ihop den ekvationen.
Och med tanke på dina formuleringar, är nog det där med grundskolan också rätt.
Peace out!
O har mina misstankar om vem du är, men fegt och inte stå vid sina åsikter med namn.

Anonym sa...

Måste bara säge en sak om denna här debatten om flyktingförläggningen i Gärdshyttan. Det är enkelt för folk att säga att det är så bra att byggnaden kommer till användning, att det känns bra för oss kommuninvånare ect. Men tyvärr är det inte så enkelt. Jag har själv växt upp i Hammar, när Gärdshyttan var aktivt flyktingboende. Det var just när Hammars stora kris slog till. PLM slog igen. Orten blev tillhåll för diverse fd jugoslaver. Dom som inte flyttat eftersom dom förlorat jobben gjorde det när invandrarna kom, ja dom som kunde. En del blev kvar, vi som inte hade råd att bo någon annanstans. Jag hade själv många vänner där. Flera har jag fortfarande kontakt med, men vi var även rädda. Jag som tonåring kunde inte gå själv när det blivit mörkt. Flera vänner blev förföljda på kvällarna. Sexuellt ofredade. Man var rädd. Samtidigt slogs lekparkerna sönder. Polisen var alltid där och försökte förhindra våld. Skräp slängdes överallt. Barnen bajsade öppet på gräsmattorna. Vi blev orten ingen ville komma till. Tyvärr. Många var bra, snälla, generösa och glada. Men jag har sett för mycket för att kunna glädjas åt att förläggningen i Hammar åter är i bruk. För mig är det förknippat med en mörk o tung epok i Hammars historia som tog många år att reparera.

Angie sa...

Det var bra skrivet! Tack för upplysningen.
Självklart finns det även problem med en flyktingförläggning, och jag säger inte att -Jaa nu släpper vi in alla invandrare i våra nerlagda industrier..
Nope, det jag menar är att jag tycker det är inskränkt att tänka så av en händelse, vad är det som säger att det blir samma sak igen.. Vi får väll se. Jag tycker inte att man ska dra alla över en gräns. Om man är en störd människa så måste man inte vara invandrare. Ta min gamla hemort Askersund. Jag som bott där nästan hela mitt liv. Samma som du. VET att som största idioterna är svenskar! Iaf i den staden.
Men som sagt vi kan ju alla säga våra åsikter ang gärdshyttan och ta tag i problemen när dom uppstår, eller!?