söndag 12 februari 2012

Ish, Friday's, Lipp

Sitter just nu på tåget hem, trött och sliten, fy fan vad gammal man blivit! Hahha
Haft hur kul som helst!
I fredags var det riktigt kul, jag och Alex var hur pepp som helst, blev ett antal Jack o cola, så fint! Framåt 12-01 drog vi ut, först Ish sen fridays sen lipp sen Ish sen fridays riktig klubb kväll!
Gillade Ish som fan, trots house musik och pundare! Men det är fan bara små små klubbar i Oslo, men det är huur jävla många som helst ligger liksom en klubb i varje gathörn, och gathörn är det många i Oslo! Helt absurt! Svårt och veta var man ska gå, men Ish och Fridays var riktigt bra!
Igår var vi inte på topp, hade lite förkrök hemma hos Alex, typ bara svenskar tack och lov! Norska är fan inte lätt! Sen drog vi till Ish, sjuukt mycket folk, tom garderoben var full, alla gick runt med jackor... Mindre kul på en klubb som är lika stor som mitt vardagsrum! Men det var nice. Var dock sjukt trött och hängig, så vid två typ drog vi och käka, eller rätter sagt hämta pizza. Gick hem o sov:)
Alltså sammanfattning av Oslo bra klubbliv, men fy fan skulle inte gå själv nånstans! Knappt Ica mitt på dagen, bli inte förvånade om ni ser nån dra en lina på krogtoaletten, eller tugga fradga i taxikön... Vansinnigt mycket knark!!
Så nu har jag provat på kollektiv boende, inte min grej! Huvva! Visst riktigt sköna snubbar hon bor me, men just grejen aldrig få vara själv! Bläää! Det var inget för mig iaf:)
Så idag har vi glidit runt lite på stan och i parker:) käkade på café con bar. Så mätt är jag iaf!
Nu ska det bli skönt och komma hem till min lilla fantastiska familj! Veckan kommer bli hektisk, packa packa packa! Flyttar om 2 veckor:) till mitt hus, mitt stora röda hus med allén! Awesome!!

Så några ord från helgen:
Tung du är!
Awesome!
Jack å cola
Epic!

Awesome helg med tunga människor, mycket Jack och cola, that was fucking Epic!
-Peace Out!

Inga kommentarer: