onsdag 14 maj 2014

God morgon!

Hej alla!
Dagen började kl 06.15 men att sitta och spy som en räv på toa.
Grattis Angelina du ska bli mamma!
Jo så är det i slutet på okt kommer det en liten.
Jag känner mig inte ett dugg jäkla euforisk dock. Det där -åhh vad mysigt med bebis i magen har inte riktigt kommit. Självklart är det fantastiskt, men fantastiskt byts garanterat ut mot spyor inom nån timme.. Åhhh!!!
Helt ärligt vet att människor går igenom tragedier om vart annat. Men jag har på riktigt aldrig varit så dålig i hela mitt liv! Jag har varit sjukskriven i typ 10v för att jag spyr, inte hurklar lite då och då utan kaskadspyr typ 5ggr om dagen.. Emellan dom så hurklar jag och det mina vänner är fantastiskt! Enbart hurklingar!!
Men men jag vet att det inte varar för evigt! Tack och lov i början på nov vet jag att det slutar:) om inte förr!

Annars då.. Jo försöker roa mig så gott det går, gick runt och försökte placera en krukväxt i 3h, ja sen åt jag och kollade på scrubs! Tack Gud för scrubs!
Ligger just nu kvar i sängen i nya bomullssidenlakan, vita o randiga! Åhhh ska nog ligga kvar en stund till och lyssna på regnet.

I em ska Algot på ridskola, ska bli himla kul! Jag ska stå där i regnkläder parably med kamera och spypåse, just in case! Pappan får springa med pållen! Hahah vad roligt!!!

Har också en annan sak o berätta idag, idag för 8 år sedan så frågade min älskade Jonn chans på mig! Vi låg i min säng i kvarntorp, bakis. Just då var det den mest romantiska stunden i mitt liv;) så i 8 år har vi delat våra liv tillsammans! Och skulle aldrig kunna tänka mig att dela det med någon annan!! Han är såå knäpp ibland men jag älskar honom, mer och mer för varje dag! ❤💍💋

Nu ska jag vila lite!
Ta hand om er!!Mmm mina lakan!! :)

- Peace out!

Inga kommentarer: